Kuukausimaksu 7,00 euroa, aloitusmaksu alk. 70,00 euroa

70 euron aloitusmaksu + 7 euron kuukausimaksu

70 euron aloitusmaksu + 7 euron kuukausimaksu sisältää kaiken tarvittavan. Toimituskulut lisätään hintaan. Lisämaksusta on saatavissa asennuspalvelua (pääkaupunkiseudulla, Kanta-Hämeessä ja Hyvinkäällä) ja pitempiä kaapeleita (ks. tarkemmat hinnat alla olevasta hinnastosta). 70 euron aloitusmaksu + 7 euron kuukausimaksu sisältää:

* Raspberry Pi on Raspberry Pi Foundationin tavaramerkki.

Kaikki tällä sivulla mainitut hinnat sisältävät 24%:n alv:n.

Tuotteilla on 14 vuorokauden täysi palautusoikeus. Voit valita laskutusjakson pituudeksi 1, 4 tai 12 kuukautta. Voit irtisanoa sopimuksen milloin vain. Irtisanominen on voimassa laskutuskauden päättymisestä alkaen. Jos irtisanominen tapahtuu kahden kuukauden kuluessa sopimuksen alkamisesta, joudumme veloittamaan kahden kuukauden kuukausimaksua vastaavan summan. Näin varmistamme, että edulliset hinnat ovat voimassa vain Taivasboksin käyttäjille.

Asennuspalvelu lisämaksusta

Taivasboksin käyttöönotto on helppoa: Se onnistuu kytkemällä verkkokaapeli, HDMI-kaapeli ja sähköjohto. Jos haluat tehdä Taivasboksin käyttöönotosta vieläkin helpompaa, voit tilata pääkaupunkiseudulla (Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa), Kanta-Hämeessä sekä Hyvinkäällä asennuspalvelun 70,00 euron lisähintaan. Taivasboksin tilauslomakkeessa voit valita, haluatko tilata asennuspalvelun vai kytketkö kaapelit itse. Asennuspalvelu sisältää myös lyhyen käyttöopastuksen.

Lisämetrejä kaapeleihin

Tilauslomakkeessa kysytään myös tarvitsemiesi kaapelien pituutta. Kaapelien pituus kannattaa mitata väljästi. Mittaa verkkokaapelin pituus vetämällä mittanauha kaapelille tarkoitettua reittiä pitkin suunnittelemaltasi Taivasboksin paikalta modeemillesi. Mittaa HDMI-kaapelin pituus vetämällä mittanauha suunnittelemaltasi Taivasboksin paikalta televisiollesi.

Hinnat tilauksen yhteydessä

Kun tilaat lisäpituutta kaapeleihin jo Taivasboksia tilatessasi, saat kaapelit halvemmalla kuin erikseen ostettuina. Nämä hinnat eivät vaikuta kuukausimaksuun, vaan ne veloitetaan kertamaksuna aloitusmaksun yhteydessä.

Tuote Hinta (e)
Verkkokaapeli 2 m 0,00
Verkkokaapeli 3 m 2,00
Verkkokaapeli 5 m 3,00
Verkkokaapeli 7 m 5,00
Verkkokaapeli 10 m 10,00
HDMI-kaapeli 1,5 m 0,00
HDMI-kaapeli 3 m 3,00
HDMI-kaapeli 5 m 5,00

Kaikki hinnat sisältävät 24%:n alv:n.

Hinnat erikseen tilattuna

Voit tilata Suomen Taivasboksilta kaapeleita myös erikseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen taivasboksi (ɐt) taivasboksi.fi. Erikseen tilattuina kaapelit maksavat enemmän kuin Taivasboksia tilatessasi. Hinnat löydät alla olevasta hinnastosta.

Tuote Hinta (e)
Verkkokaapeli 2 m 4,00
Verkkokaapeli 3 m 7,00
Verkkokaapeli 5 m 8,00
Verkkokaapeli 7 m 10,00
Verkkokaapeli 10 m 14,00
HDMI-kaapeli 1,5 m 4,00
HDMI-kaapeli 3 m 5,00
HDMI-kaapeli 5 m 7,00

Kaikki hinnat sisältävät 24%:n alv:n.